01.30. Regiono turizmo rinkodara. Kur yra „STARTING POINT“?

Regiono turizmo rinkodara. Kur yra „STARTING POINT“?
Sausio 30 d. 9.30 val.

Klaipėdos piliavietės rytinės kurtinos salė (Priešpilio g. 2, Klaipėda).

Renginį organizuoja Asociacija „Klaipėdos regionas” ir Klaipėdos turizmo ir kultūros informacijos centras.

Renginio tikslas – aptarti vieningos regiono turizmo rinkodaros poreikį ir galimybes, pažvelgti į Klaipėdos regiono turizmo situaciją užsienio ekspertų akimis, pristatyti rengiamos „Klaipėdos regiono turizmo ir žemės ūkio plėtros studijos“ (turizmo dalies) įžvalgas bei siūlomus plėtros scenarijus.

Įžvalgomis ir patirtimis apie Klaipėdos regioną dalinsis užsienio ekspertai, kelionių žurnalistai bei turizmo srities konsultantai Richard Green ir John Bell.

Renginyje bus pristatomi BALTIJOS JŪROS TURIZMO CENTRO projekto metu sukurti turistiniai maršrutai po Klaipėdos regioną.

 

 

 

Renginio moderatorius dr. Liutauras Kraniauskas.

Dalyviams būtina išankstinė registracija (registracija jau uždaryta). Renginys bus verčiamas į lietuvių kalbą.

⋅ ⋅ ⋅

PROGRAMA

9.30 Registracija.

10.00 Įžanginis žodis | Klaipėdos regiono turizmo tarybos pirmininkė, KTIC direktorė Romena Savickienė, Asociacijos „Klaipėdos regionas” vykdančioji direktorė Klaudija Kionies.

10.15 „Kaip parduoti mažą regioną pasauliui“ (ang. Selling a Small Region to the World) | „Klaipėdos regiono turizmo ir žemės ūkio plėtros studijos“ (turizmo dalies) ekspertas, kelionių žurnalistas Richard Green, „Kaunas 2022“ ambasadorius, D. Britanija.

11.00 „Rinkodara be pinigų“ (ang. Marketing with No Money) | Kelionių žurnalistas, turizmo srities konsultantas John Bell, D. Britanija.

11.45 Kava ir užkandžiai.

12.15 „Globalios ambicijos ir lokalūs trikdžiai: sugrįžtant prie senos geros diskusijos apie regioninę turizmo viziją po 20 metų“| Dr. Liutauras Kraniauskas.

12.45 Dešimties klausimų diskusija | Richard Green, John Bell.

13.45 Renginio pabaiga.

Daugiau informacijos tel. +370 696 19 525, el. p. info@klaipedaregion.lt.

 

Renginio draugai: